Здравейте от 2 седмици имам колицата и ето парвия гаф но нищо. Скъса се преден ляв маншон и искам да попитам как да го сменя. Имам го вече оригинален но моля даите инфо какво да разглобя за да го сменя. И още нещо имам едно леко хлопане пак в ляво отпред може ли да е заради маншона и изобщо от какво може да е?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Промлем с маншона !!!
Collapse
X
-
От всичко може да е .. и аз имам някакво лопане отпред в ляво...
отидох при Сашко (Който е от РУсе сигурно го знае) той я погледна. Аз си мислех, че е тампон...да ама не ... ляв и десен носач и десен кормилен накрайник .. общо взето цялата предница. Моя съвет е някой който разбира да я види, че си е *** майката....
Поздрави
п.с. напиши от къде сиех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
-
Първоначално публикувано от CvetelinОт всичко може да е .. и аз имам някакво лопане отпред в ляво...
отидох при Сашко (Който е от РУсе сигурно го знае) той я погледна. Аз си мислех, че е тампон...да ама не ... ляв и десен носач и десен кормилен накрайник .. общо взето цялата предница. Моя съвет е някой който разбира да я види, че си е *** майката....
Поздрави
п.с. напиши от къде си
Comment
-
Виж сега, по принцип не е сложно но трябва да си го правил поне веднъж или да си виждал как ставаКажи от къде си ,за да те пратят колегите някъде
1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
Comment
-
Първоначално публикувано от Rado_Keseraхора моля помогнете. кажете каква е процедурата за смяна на тоя маншон за махането лесна работа ще го скъсам и готово ама за слагането?... майтап де
развива се гайката на полуоската, отка4а се шенкела от шарнира
изхлузва се карето от главината, след което се сваля карето, надяваш новият маншон скобите му и греста дет са полагат и сглобяваш по обратен редAlfa Romeo 146 1,6 TS 97g 120 hps climatronik ,НЯМАМ ГАЗ НЯМА И ДА ИМА
Comment
-
Първоначално публикувано от viper70Първоначално публикувано от Rado_Keseraхора моля помогнете. кажете каква е процедурата за смяна на тоя маншон за махането лесна работа ще го скъсам и готово ама за слагането?... майтап де
изхлузва се карето от главината, след което се сваля карето, надяваш новият маншон скобите му и греста дет са полагат и сглобяваш по обратен ред
P.P.SAVET - pridarpai i varji amortisiuora i go zahvani posledno za6toto ima opasnost kato se ma4i6 da go zaka4i6 da skasa6 noviq man6onMitsubishi Outlander 2.2 4х4 от 12г. -"reliably" now
Alfa Romeo 1.9 JTDm от 10г. -"bellissima" - now
Alfa Romeo 1.9 JTD от 00г. -"my heart"- ex
Fiat Ritmo 1.5 Super от 82г. -"first love"- ex
Comment
-
нали каза че и нещто ти трака пак от ляво сиг е карето штото до сега си карал с скъан маншон трябва да смениш и карето
аз на моята чисто ново го взех за 87 лева маншона за 9 лева с греста е комплект ама не знам може за по малко да го намериш аз съм от добри4 и тук няма мн магазини за италиански коли и са ск1пи4ки алфата ми е 1.7alfa romeo 155 1.7 twin spark 93
Comment
-
[quote=Наката]Първоначално публикувано от viper70Първоначално публикувано от "Rado_Kesera":38m31u94хора моля помогнете. кажете каква е процедурата за смяна на тоя маншон за махането лесна работа ще го скъсам и готово ама за слагането?... майтап де
изхлузва се карето от главината, след което се сваля карето, надяваш новият маншон скобите му и греста дет са полагат и сглобяваш по обратен ред
P.P.SAVET - pridarpai i varji amortisiuora i go zahvani posledno za6toto ima opasnost kato se ma4i6 da go zaka4i6 da skasa6 noviq man6on[/quote:38m31u94]
ми и без да се свалят става... гаранция 4е ставаAlfa Romeo 146 1,6 TS 97g 120 hps climatronik ,НЯМАМ ГАЗ НЯМА И ДА ИМА
Comment
-
Извинявам се за спамано и при мен има някакво тракане. Като вляза в завой с по-висока скорост се чува едно хлопане, което идва от към дясната гума. Хлопа само в завой, а когато карам на права или в някаой незначителен завой не се чува. Също така и като завивам бавно не се чува. Не е много силно, даже едвам се усеща, но малко ме притеснява. Ако някой може да ми каже от какво може да е или поне да ме посаветва какво да напавя или какво да проееря
Alfa Romeo 145 1.4 TS '99
Comment
-
Първоначално публикувано от svetlinstИзвинявам се за спамано и при мен има някакво тракане. Като вляза в завой с по-висока скорост се чува едно хлопане, което идва от към дясната гума. Хлопа само в завой, а когато карам на права или в някаой незначителен завой не се чува. Също така и като завивам бавно не се чува. Не е много силно, даже едвам се усеща, но малко ме притеснява. Ако някой може да ми каже от какво може да е или поне да ме посаветва какво да напавя или какво да проееря
Mitsubishi Outlander 2.2 4х4 от 12г. -"reliably" now
Alfa Romeo 1.9 JTDm от 10г. -"bellissima" - now
Alfa Romeo 1.9 JTD от 00г. -"my heart"- ex
Fiat Ritmo 1.5 Super от 82г. -"first love"- ex
Comment
Comment